PARTY-LOOKEN

Jeg husker party-toppen godt fra starten av tjueårene. Så døde den hen, ikke spør meg hvorfor. Jeg husker fortsatt en liten silkesak jeg hadde med høy halterneck og bar rygg (tror egentlig den tilhørte bestevenn, men husker den som min), samt en strassbelagt litta sak. Tider det.

Føler at party-toppen er på vei tilbake, og på middag lørdag på Delicatessen kjørte jeg en kombinasjon av party-topp, party-skjørt og party-sko. Det var egentlig ganske deilig å dresse seg skikkelig opp.

Mikset prikker med småruter, og syntes også den kombinasjonen var fin. Alt i alt fornøyd med det jeg gjorde her, og det er ålreit å føle.

Topp og skjørt fra Gina Tricot, gamle sko fra Zara.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. fin du sjø

    1. elenkristvik

      takk guri helin min