OSLO RUNWAY OPPSUMMERT

Admir er jo rå, som alltid. Falt pladask for denne jakken, nydelige detaljer. Følte denne kolleksjonen spiller på ulike elementer fra tidligere år. Elsker draktene hans, helt hans egen signatur. Også er han en mester i å kombinere farger.

Pynt i etasjene som ledet vei opp til FWSS’ venue – Blender Agencys nye hovedkontor i sentrum.

FWSS viste en helt rå høstkolleksjon. En klar blå sto fint til oransje, rosa og beige. Ruter, rød fuskepels og råskap over hele linja. FWSS utvikler seg – og blir bare bedre for hver sesong som går.

Veronica Bairds fantastiske, og tidvis drøye, tegninger på Kunstnernes Hus.

Michael Olestad. Her er min favoritt fra visningen. Han vant Bik Bok Runway Award forrige sesong, og ikke uten grunn. Michael er et stort talent. Opplevde at noe hadde en kommersiell eim over seg, og syns Michael er råere når han er «fri» fra det. Men veldig forståelig at man prøver bevege seg i en mer kommersiell retning, også.

Cala Jade viste på Vigeland-museet. Jeg ble skikkelig positivt overrasket, følte de tok ti skritt framover, og viste noe nytt for denne merkevaren.

Fin, kul og annerledes fra Cala Jade.

ESP-visningen i Kabelgata på Økern var en av de sterkeste visningene. Tunge fantastiske kåper, belter nede på hofta og fargekontraster var blant elementene. Jeg har lyst på alt.

Skulderfokus hos ESP. ELSKER dette antrekket.

Lunsjet med KappAhl på Ett bord. Stor fan av antrekket i midten. Plaggene er del av en limited-kolleksjon.

Tom Wood!! Vi ser det kreative teamet ta merket videre, og det er utrolig gøy å se dem utvikle seg – samtidig som de ivaretar merkets DNA. Ble begeistret der jeg satt og så kule antrekk komme ned catwalken.

Fikk Cola Zero før Tom Wood. Nam

Et par av skjørtene på By Timo var rett og slett utrolige! Dette er et av dem. Mmmm!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *