DECO-DRØMMER

Sofa fra Slettvoll. Lord taklampe fra Ruben hos Oslodeco. Multi light-pendel fra Oslodeco. Bilde av Kristina Krogh og vase fra Skjalm hos Oslodeco. Krystall og fat fra Milla Boutique.

Jeg har en foreløpig tanke når det gjelden den nye leiligheten. Heldigvis synes han jeg skal dele leiligheten med, at det aller meste høres ganske så ok ut. Tanken er at stua skal gå i beige toner, med innslag av teksturer som keramikk og tre. Har tittet på mange sofaer, men den foreløpige favoritten er modellen Dublin fra Slettvoll. Her er den fotografert i hvitt, men den kommer altså i en beige variant i ull og lin – de gir en ordentlig fin tekstur i stoffet. I stukkaturet vil jeg ha en enkel, men iøynefallende lampe – og jeg har blitt ganske hekta på Lord taklampe fra Ruben fighting. I stua blir det også kult med daybed fra Layered, og en lenestol i tre. Jeg tror beige sofa med noen innslag av tre samt grønne planter og masse kaktuser gir den vibben jeg ønsker for vårt nye hjem. Skulpturene i mango-tre på ene bildet er fra Luck Oslo, og hvor kule er ikke de? Fine til godis, og bare til pynt.

I spisestua har jeg planer om følgende fargepalett – svart, hvitt og lyseblått. Nå jobbes det med å finne leverandører av stein til spisebord, samt lenestol til et lite hjørne i spisestua. Enn så lenge blir nok ikke bokhyllene fulle, men det synes jeg er veldig ålreit – for den skal da fylles med alt nipset mitt – vaser, krystaller og skulpturer. Leker også med tanken om et ganske stort speil, en venninne av meg har det i spisestuen, og tror det kunne passet fint inn.

Y a y -interiør er G Ø Y!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *