RØR OM INTERIØR

Det mangler fortsatt noen lamper i leiligheten. Tenkte det var greit å få på plass de store, før man tok for seg de mindre.

I gangen trenger vi en lampe i taket, som den enkle History-pendelen øverst til venstre fra Markslöjd/Ellos eller noe litt mer stæsja, som Plane Triangle-lampen fra Tom Dixon/Eske interiør.

Vi trenger også to enkle pendler på kjøkkenet. Synes en pendel fra Rubn Lighting hos OsloDeco er rå, men har kommet fram til at de blir for massive. Tenker noe ganske enkelt er fint der, som History-pendelen eller Marple Light-lampen fra & Tradition/Eske interiør – de kommer i ulike størrelser, så enkelt å finne en perfekt!

Har bestilt History-pendelen, og i helgen blir det tur til Eske for å titte. På soverommet har vi Flos IC i krom, så egentlig litt usikker på om vi trenger nattbordslampe på veggen, men liiiiiiker godt Journey fra & Tradition. Søt og diskret!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *