sidebord/småbord gjør meg gærn

Jeg har oppfattet at firkanta speilbord var veldig i vinden for noen år siden. Jeg syns fortsatt de er fine. Lurer på om et sånt bord enten kunne vært fint ved siden av det runde sofabordet fra OX Denmarq eller ved siden av sofaen som et dekorativt blikkpunkt med en herlig vase på, likt det øverste bildet her.

Men jeg er altså så vinglepetter, og forandrer mening på disse minibordene annenhver dag.

Drømmer om Menus Plinth Marble Cube, men 10.000 kroner på et minibord er uaktuelt.

Tilbake til speilbordet. Disse over er Aytm Speculum table. Ellos har også/har hatt, til en rimeligere pris.

Hele veien tenkt klar farge, men syns søren meg gull var sykt fint på bildet over, der tonene er ish i samme skala som i stuen vår. Kanskje gull bryter fint. Kanskje gull bare kræsjer helt.

Neimen ikke lett.

Foto: Pinterest/Byflou.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *