denne kombinasjonen

Jeg tror det blir mye blå jeans mot beige, brunt mot blå jeans i vår og sommer. Er jo egentlig rart, og ikke rart i det hele tatt, hvordan man plutselig tenker «brunt, ooooh liker» når det i grunn er en farge man ikke har allverdens til overs for før.

Påvirkning, kalles det.

Jeg syns i alle fall disse skoene fra Vagabond er ordentlig fine. Fornøyd er jeg også med buksa, fra Tom Wood. Perfekt blekblå tone.

Nå ønsker jeg god fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Er dette teppet ditt fra Trendcarpet? Det er så flott! Jeg er litt redd for å kjøpe det på nett i tilfelle det er litt for gult, men det så jo veldig kjølig ut i fargen! Anbefaler du det fortsatt? 🙂 Hilsen en som flytter inn i ny leilighet!

    1. elenkristvik

      Hei Anniken! Ja, det er fra Trendcarpet. Det er ikke helhvitt, er nok litt varme i det, men jeg syns ikke det er gult altså, virkelig ikke. Lykke til med innflytt, gøøøøy! KLEM!