Hvil i fred Karl Lagerfeld

Jeg har elsket mote så lenge jeg kan huske. Karl Lagerfeld har vært en slags mytisk figur for meg, en farsfigur for fashion om du vil, en levende legende, ikon og en storhet uten sidestykke i motesammenheng. Det står enormt stor respekt av å ha holdt posisjonen han har hatt gjennom så mange tiår. For å illustrere – hans første motejobb var som Pierre Balmains assistent tilbake i 1955. Han har vært kontroversiell, sagt mye rart til tider men vært en kreativ kraft for motehusene har jobbet for. Imponerende er det også at han har vært leder for intet mindre enn tre motehus, helt fram til sin bortgang. Fendi, Chanel og hans eget merke. Det hvite håret, hestehalen, brillene, antrekket, katten Choupette – Karl var også en figur, litt sånn «larger than life». Uten tvil. Karl Lagerfeld var beinhard – helt til det siste.

Hvil i fred.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *