hva slags kunst skal man henge på veggen?

To tomme stoler av Frida Schulz

sponset innlegg / I mitt syn er det aller vanskeligste med interiør, hva man skal henge på veggene. For meg er det å sette en spiker eller krok inn i veggen skikkelig permanent, og i min gamle leilighet fikk jeg bilder opp på veggene et par måneder før jeg solgte.

Men bilder gir en vakker effekt, gjør et hjem enda mer til ditt eget hjem, og jeg syns bilder både kan understreke en interiørstil, men også overraske. Derfor var det viktig å få bilder på veggene i vår nye leilighet. Vi har til nå fått hengt opp to grafiske bilder i stua (og det er alt, så vi mangler en del, hehe), men jeg har vært på leting etter noe annet. Maleri eller foto. Jeg syns foto-kunst i store formater er råfint.

Jeg har vurdert å få printet opp noen bilder jeg har tatt selv, men har også tilbrakt timevis på OsloNowhere.com. Det er et online-galleri med et bredt spekter kunstnere, og ulike priskategorier.

Dette er Light Has No Age av Katrine Røbakken Lund.

Jeg elsker konseptet. Det gjør det mulig å investere i kunst, og du får noe unikt på veggen hjemme. Så da de kontaktet meg om et samarbeid, ble jeg kjempeglad. Her er noen av bildene jeg liker skikkelig, skikkelig godt.

Belangan Beach Av Danielle Tschudi.

Shape #2Av Mikal Strøm.

Blue Memory av Kine Jensen.

FGP1 Av Yulia Horst.

Dette er da mine favoritter akkurat nå, men OsloNowhere.com har ulike kunstnere med ulik stil, hvis du ikke er fan av min smak. 😉 De får også kontinuerlig inn nye verk.

Jeg har valgt et bilde, som jeg får sponset, og gleder meg til å vise dere når det henger på veggen her hjemme. Tror det kommer til å bli så fint!

Nå er det middagslaging på gang, og så skal det pakkes. I morgen skal jeg på tur!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *