ARKET IN NORWAY

Første gang jeg gikk innom Arket ble jeg ikke så begeistret. Men neste gang ble jeg fan etter å ha bladd meg vei gjennom et heng med klær. Siden er det alltid et fast stopp når jeg er i Køben. Min svarte stroppekjole er derfra, og er muligens det plagget jeg har brukt aller mest det siste året (foruten koseklær da). Nå kommer Arket til Norge. Eller, Arket kommer til Norge online.

Klikket meg gjennom nettbutikken, og dette er to favoritter.

Nettsiden er fin og gir litt ekstra til forbrukeren i form av at man får se akkurat hvor plagget er produsert. Slik jeg har forstått det jobber Arket for at store deler av produksjonen skal være bærekraftig fremstilt, og går for et tidløst uttrykk som varer, heller enn et sterkt fokus på sesongens trender.

21. mars kan man shoppe online på Arket.com. Jihu.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Ann Kristin

  åå, denne butikken ble jeg også fan av da jeg bodde i Berlin, og da jeg flyttet til Hamburg fant jeg jaggu en enda større ARKET-store der <3 såå mye fint! håper butikken kommer til Norge også – soon :-*
  Onsdagsklem

  1. elenkristvik

   Ja, jeg liker den veldig godt! Håper den kommer hit, litt annerledes å se klærne i levende live, enn på bilder på nett. KLEM!

 2. Hurra for at Arket shipper til Norge! De har så mye fint 🙂 Men: vet du om man må betale toll, eller er det som å bestille fra H&M? Finner ikke info om det på nettsiden.

  1. elenkristvik

   Hei Line! Jeg tror man slipper toll, og at det er som å bestille fra H&M. Men jeg kan sjekke det opp med en kontaktperson! =)

  2. elenkristvik

   Fikk beskjed nå om at det ikke er toll eller ekstragreier! KLEM

   1. Tusen takk for at du sjekket! Juhu!! stor klem til deg

   2. elenkristvik

    Seff! Goood klem tilbake🥰