fargerike diamanter x kolour’s jewelry

reklame – invitert event

Kolour’s Jewelry har holdt på en stund, og lager fine smykker i fargede diamanter. Jeg har likt merket fra starten, fordi det er fine, enkle smykker og jeg liker fine, enkle smykker.

Etter at merket lanserte hvite diamanter i fjor vil de nå rette fokus litt mer mot fargene igjen. På lunsj med dem sist uke snakket eier Magnus Thorud om flere spennende ting som er på trappene, og det blir spennende å se hvordan merket utvikler seg.

For å fronte fargene har de tatt med seg Marianne Theodorsen på laget. Hun har stylet smykkene og laget en shoot i både egen, og Kolour’s ånd. De har tatt så fine bilder! Men så syns jo jeg at Marianne er en engel da.

Lunsjen på BA3 besto av sandwicher med skagenrøre og avokado-toaster, mens vi tittet på de ulike smykkene. Jeg er og blir en klassiker på den fronten, og foretrekker de hvite, men syns de brune også er skikkelig skikkelig fine.

Merket selges blant annet hos David Andersen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *