kunst fra online-galleriet oslonowhere.com

Endelig er det her!

Husker dere at jeg snakket om kunst fra OsloNowhere.com for en tid tilbake?

Nå er bildet fra Oslonowhere.com i hus! Det har det vært en stund. Jeg har bare brukt litt tid på å finne ut hvor det skal henge. Nå skal bildet av kunstner Kine Jensen få henge i stua, men jeg testet det på soverommet forleden og syns det var veldig fint. Så mulig det ender opp der.


Dette fotografiet er så utrolig fint!

Online-galleri

OsloNowhere er et digitalt salgsgalleri for unge norske kunstnere. De har så utrolig mye fin og forskjellig kunst, og jeg får lyst på noe nytt å henge på veggen hver gang jeg titter inn. Foto-kunst, maleri, illustrasjon – hva det skulle være. Prisnivået varierer, men generelt får du noe unikt og rått på veggen til en rimelig penge. Det er også litt av poenget – at man skal få noe spesielt å henge på veggen – som ikke er å få overalt, samtidig som man støtter unge og fremadstormende kunstnere. Jeg elsker konseptet. Og jeg elsker nettsiden. Kan sitte og scrolle meg gjennom den flere ganger i uken, hehe.

Opp på veggen

Jeg har alltid syns det har vært vanskelig å velge kunst til veggene i hjemmet mitt. I min forrige leilighet hang jeg ikke opp bilder før jeg hadde bodd der i cirka seks år. Derfor var jeg fast bestemt på at jeg ville få ting opp på veggene i den nye leiligheten. Men det er vanskelig, altså! Når den spikeren først bankes inn i veggen føles det som et for-alltid-valg man har tatt. I alle fall i mitt hode. Jeg har imidlertid endelig skjønt at det ikke er så farlig, og at det faktisk kan gjøre mye for interiøret ellers å skifte bilder, bytte litt på og så videre. Eksempelvis henger bildene vi hadde i stua i spisestua nå.

Jeg hadde ikke så lyst til å kjøpe bilder fra en aktør som masseproduserer, og har egentlig lyst til å på et eller annet tidspunkt så smått begynne å samle på litt kunst. Da passer oslonowhere.com perfekt På sett og vis er det en lav-terskel-måte å begynne med det på, siden man tross alt kan sitte i stua hjemme og titte gjennom galleriet deres av norske kunstnere..

Jeg har fått en rabattkode å gi til dere, så klikk dere inn på oslonowhere.com og se om dere finner noe fint. Rabattkoden er Elen15 og er gyldig fram til 4. juni.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *