skyer og stress og stressmestring

Torsdag!

Jeg har hatt et ganske heftig jobbtempo i det siste. Det har vært og er mye fulle dager og kvelder, samt helger, for å få alt til å gå opp. I starten var jeg stressa, sånn at fingrene liksom konstant skalv og hadde hastverk med å få ned nok ord, men så gikk jeg over i en annen modus. Eller. Modus og modus. Men nå lever jeg i alle fall i tempoet, tar en ting av gangen, vet det går over, vet at det er bedre å ta én ting på to-do-lista enn å tenke at jeg skal gjøre alt samtidig. Det må bli gjort, så jeg må bare stå løpet ut.

Det positive er å finne ut at man klarer å håndtere press fra alle kanter, og at stress ikke gjør at man forvandles til fullstendig kaos. Men at jeg står i det, og fullfører.

Ganske fornøyd med akkurat dette om dagen, hehe.

Ønsker deg en topp torsdag!

Ja, også var det bildene. Nummer en er skyene på himmelen i går. Nummer to er meg i gata jeg bor, i favorittene for tiden – vintage blazer, pique fra Cos, skjørt fra Arket og sko fra Zara.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *