Stockholm

Reklame – tur betalt av Cos Stores

Sist uke var jeg i Stockholm for å titte på Cos Stores’ AW19-kolleksjon. Jeg har vært på en slik tur flere ganger, og det er like hyggelig hver gang. Jentene i Cos er så ålreite, og jeg koser meg sånn med dem. Selvfølgelig med Guri også.

Favorittene fra AW19 er en grå dress, et beige skjørt og hatten – en rund liten ting som var sabla søt. Vi lunsjet på Riche, og rakk en liten runde i byen. Var innom Chanel, Tôteme-butikken og en kjappis innom & Other Stories. Elsker Stockholm, skulle gjerne vært der lenger.

Jeg gikk i vintage dress fra Balmain, kjole fra Envelope 1976 og sko fra Cos. Runda det av med godveska fra Bottega Veneta.

Nå er det Mozell light, vannmelon og serie på tapeten. God fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *