chunky sandaler

Chunky sandaler er trendy, og det er en trend jeg har vært skeptisk til om jeg skal prøve eller bare la gå. Men så er det slik at jeg får gnagsår av cirka ingenting, og sommersesong i sandaler med tynn såle dreper føttene mine.

Så velkomsten av chunky sandaler handler mye om fornuft.

De minner meg om Ecco-sandalene mamma krevde at jeg brukte som ung tenåring, særlig på ferie, så jeg hadde luftig og komfortabelt skotøy. Og jeg som dro til New York for å være rå, ble hun i chunky Ecco-sandaler med borrelås.

Ja ja.

Men mamma hadde jo rett. Jeg kunne gå mil etter mil. Skal sies at jeg fikk gnagsår av Ecco-sandalene også, men fotsålene mine hadde det mye bedre.

Så jeg husket mamma da jeg bestemte jeg for disse. Mammaer har jo som oftest rett, ikke sant🧡

Sandaler fra Cos stores, skjørt fra Arket og blazer fra Boss (vintage).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *