august jo

Jeg håper du har det fint og har hatt en fin sommer.

Jeg har ikke helt hatt sommerfølelsen i år, men sånn blir det vel når man jobber seg gjennom den. Men jeg har da hatt glimt av sommer. Som da himmelen så ut som krem, sol og drømmer her en dag. Har invitert sommeren inn med vasen Shell fra Ferm Living.

Også har jeg kledd meg sommerlig! Det gjør man tross alt når været er varmt. Har shoppa litt på cos og litt på arket og litt på net-a-porter, så planen er å spasere rolig inn i høsten. Spare penger heller enn å bruke dem. Jeg er i gang, men har innimellom noen øyeblikk som ikke er sparende.

Nå har jeg nettopp sett ferdig sesong tre av Handmaids tale. Den serien skuffer IKKE!! Ah.

Ha en fin onsdag kveld 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Oktober, jo!

    1. elenkristvik

      hehe, så sant! Nå er jeg bra treig om dagen..