glede

God søndag! Og tusen millioner takk for alle kommentarer og meldinger jeg har fått det siste døgnet.

Helt overveldende, og selvsagt helt utrolig hyggelig!

Helgen har blitt tilbrakt med å lese gjennom alle meldingene, svare og bli ordentlig varm i sjela. I tillegg har jeg tatt med mamma på restaurant og konsert – Emilie Nicolas i operaen. Maksimalt fint var det.

Jeg kommer til å dele litt her og der, nå og da. Aner ingenting om mengden. Det får jeg ta litt som det kommer.

En av årsakene til at jeg bestemte meg for å skrive litt, er en av følelsene jeg er inne på i forrige innlegg. Min opplevelse var at alle andre ble gravide, bortsett fra meg. Men så aner jeg ingenting om hvor kort eller lang tid det har tatt for dem, jeg bare innbilte meg at det var full klaff med en gang for stort sett hele universet. En venn og bransjekollega skrev et lite innlegg på Facebook da hun fødte datteren sin, og fortalte at de hadde brukt lang tid og behøvde hjelp. Det kom på et trengt tidspunkt for meg, og jeg følte meg mindre alene i min og vår situasjon.

Så jeg syns det er helt greit at hvem som vil vite det, får vite litt om hvordan det var for oss.

Til deg som prøver å bli gravid. Uansett hvor du er i din preggoprosess – masse lykke til! Og ha troa på at det ordner seg på et eller annet vis. Det håper jeg i størrelser på himmel og hav at det gjør for deg og dere.

Setter så stor pris på hver eneste hjerteemoji og melding jeg har fått. Så veldig fint har det også vært med et par meldinger fra andre med hjertefeil 💕

Nå ligger jeg langstrakt i sofaen (uten tvil den mest komfortable kroppsposisjonen om dagen). Syns magen begynner å komme mer og mer for hver dag som går, og det er både sært og artig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Jeanette

    Gratulerer så mye til dere begge! ❤

    1. elenkristvik

      Tusen tusen takk, Jeanette! Utrolig gøy 🧡💘