disse tonene

Mandag og jeg har hatt en innedag. Det snør ute, og jeg er litt hysterisk for å potensielt falle. Magen skal passes på🤓 Så må få kjøpt meg brodder eller piggsko, hehe, og så kan jeg ferdes utendørs i snøvær.

Ellers begynner jeg å få litt julestemning. Mulig det er redebyggingen som foregår i hodet og det at jeg tilbringer en god del tid hjemme om dagen. Men det er en trivelig stemning å få da. I dag har jeg bestilt vogn! Jeg er 26 uker om få dager, og sparkene i magen blir sterkere og sterkere hver dag. Utrolig rart! Er ikke så altfor lenge igjen nå, og det er i hvert fall rart å tenke på.

Her er favorittfargene mine representert. Svart, hvitt, beige og grått. Den siste tiden har jeg kledd meg mer i trange overdeler, og det er artig å flashe kulen på magen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *