innetid xxxxxxxxx

God påske!

Hvor enn du er. Sannsynligvis og forhåpentligvis hjemme!

Vi holder fortet i leiligheten vår. Beveger oss ut for en tur daglig, og så er det Martin som handler og gjør de andre tingene som må gjøres ute. Siden jeg er risikogruppe blir det sånn.

Det er mange av oss! Så det er jo noe å tenke på. Og det er vel pent umulig å vite hvem av oss som er det, så fremt vi ikke begynner å gå med skilt. Jeg holder gooood avstand til folk på tur, og har til og med sagt fra til flere som tilsynelatende går i sin egen verden og ikke har fått med seg at en epidemi herjer verden;)

Tenker at det er helt ok å være tydelig nå, det vil si at man skjener til siden fra folk og gjør et poeng ut av å lage avstand. Tipper det er mange i risikogruppe som omtrent synes det er skummelt å gå ut av frykt for å pådra seg covid19-viruset, og da er demonstrativ distanse faktisk utrolig betryggende. Rart med det.

Det blir i alle fall jeg glad for, når jeg går folk i møte som gjør nettopp det.

Ellers har jeg fylt leiligheten med gule tulipaner, og så drikker jeg solo super – for det er påskedrikk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *